2023-2024 Bahar Yarıyılı UZEM Ders Başlangıcı

Sevgili Öğrencilerimiz;
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi 2023-2024 Bahar yarıyılı başlamıştır.
Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

A-SENKRON DERSLER İÇİN

• A-senkron ders takibi için: portal.uzem.omu.edu.tr/ adresine gidebilirsiniz.
  • Kullanıcı Adı: ogrenci-numaraniz@stu.omu.edu.tr
  • Parola: UBYS sistemine giriş yaparken kullandığınız parola
  • Bu bilgileri girdikten sonra Giriş butonuna tıklayarak sisteme giriş yapabilir kayıtlandığınız derslerin dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

SENKRON (CANLI) DERSLER İÇİN

• Canlı dersler için öncelikle Ders Portalına giriş yapmalısınız.
  • Ders Portalına giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan “Yaklaşan Etkinlikler” sekmesinden dersinizin saat ve tarih bilgilerini okuyabilirsiniz.
  • Derse katılabilmeniz için “Yaklaşan Etkinlikler” sekmesinin altında sıralanan ders linkine tıklayabilir ve “Etkinliğe git” linkini kullanabilirsiniz.

Programlara özgü canlı ders takvimlerine ulaşmak için aşağıdaki yardım videosunu izleyebilirsiniz.