Muteesa I Royal University Rektörü Vincent Kakembo ve Juliet Kakembo Merkezimizi Ziyaret Etti

Uganda’nın genç üniversitelerinden Muteesa I Royal University (MRU) Rektörü Prof. Dr. Vincent Kakembo ve Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Juliet Kakembo merkezimizi ziyaret etti.

Hasan Atsız’ın makamında gerçekleştirilen görüşmede Uganda ve Türkiye yüksek öğrenim sistemleri ve olası işbirlikleri görüşüldü. Rektör Kakembo UZEM’in altyapısını çok başarılı bularak benzer bir yapıyı kendi üniversitelerinde kurmak için çalışacaklarını ve bu konuda OMÜ UZEM’in desteklerini beklediklerini ifade etti. Atsız da gerekli tüm işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. UZEM’in çevrimiçi ders yayını yapabilme imkan ve kabiliyetlerinden de oldukça etkilenen konuklar MRU ile ortak çevrimiçi dersler yapılması konusunda bir ön görüşme gerçekleştirdiler.