Çocuk Resimlerinin Analizi Sertifika Programı

İçerik: Gelişim sürecinde resimler, çocuğun kendini ifade etmesi açısından önemli bir araçtır. Bu eğitim kapsamında çocuğun çizdiği resimler aracılığıyla sembolik ifadelerin analizine yönelik eğitimler yer almaktadır Sertifika sonunda katılımcılar, gelişim aşamalarına göre çocuk resimlerini değerlendirebilecek, çocuk resimlerindeki sembolik ifadelerin belirleyebilecek, Goounoug Enours Adam Çiz Testini uygulayabilecek ve değerlendirebileceklerdir.

Süre: 60 saat

Hedef kitle: Psikologlar, psikolojik danışmanlar, psikiyatri uzmanları, psikiyatri veya çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında lisansüstü eğitim almış hemşireler, okul öncesi öğretmenleri, sosyal hizmet uzmanları, aile danışmanları ve bu alanların yüksek lisans ve doktora öğrencileri.