Halkla İlişkiler ve Öğrenci İşleri Destek Birimi

Merkezin tüm kurumsal iletişimini yönetir.
Merkez yöneticilerine çeşitli iletişim kanallarından gelen mesaj ve çağrıları organize eder.
Merkez faaliyetleri hakkında her türlü görüş, öneri ve şikâyeti inceler ve bunları yanıtlar.
Merkezin diğer kurumlar ve birimler ile gerçekleştireceği iletişim faaliyetinden sorumludur.
Merkez birimlerini ilgilendiren konularda gelen görüş, öneri ve şikâyetleri, ilgili birimin koordinatörüne aktarır.
Merkez kurumsal iletişimine yönelik kaliteyi arttırıcı faaliyetleri araştırır ve merkez yöneticilerine kaliteyi arttırmaya yönelik önerilerde bulunur.
Merkez yöneticilerinin veya birim koordinatörünün bildirdiği diğer tüm iş ve görevleri gerçekleştirir.
Personelin izin işlemlerini takip eder.
Kısmi zamanlı öğrencilerin başvuru ve yazışma işlerini yürütür.
Yönetim Kurulu Kararlarını yazar ve kurul kararlarını ilgili birimlere yönlendirir.

emrah-altun
Ad Soyad: