7. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı UZEM’ de Gerçekleşti

7. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen konferans, OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi’nde (UZEM) farklı konukları ve zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.

Konferansa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Mısırlıoğlu, Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi, Samsun Yurt Savunma (SYS) Genel Müdürü Cahit Utku Aral, ROKETSAN Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sartuk Karasoy, VESTEL Savunma Sanayi Uçuş Bilimleri ve Operasyon Grup Müdürü Resul Açıkyol, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Haberin Devamı için tıklayınız