Tokyo Tarım Üniversitesi Heyeti Merkezimizi Ziyaret Etti

Japonya’daki Tokyo Tarım Üniversitesi (Tokyo University of Agriculture NODAI)’nden gelen akademisyenler merkezimizi ziyaret ettiler. UZEM binasında gerçekleşen görüşmede, konuklarımız Merkez Müdürü Prof. Dr. İzzet AKÇA’dan önce merkezimiz hakkında bilgi aldılar ve daha sonra merkez binasını gezerek incelemelerde bulunup faaliyetlerimi hakkında bilgi aldılar.

Tokyo Tarım Üniversitesi heyetinde yer alan konuklarım Prof. Dr. Yoichi Sakata, Prof. Dr. Yuji Yamamoto, Doç. Dr. Taku Kato ve Naho Goto’ya OMÜ Öğretim Üyelerinden Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ve Öğr. Gör. Hiroko Kawamorita Kesim eşlik etti.

Görüşmede uzaktan eğitim alanında karşılıklı bilgi alış verişi yapılırken, uzaktan eğitim noktasında yapılabilecek olan potansiyel işbirlikleri masaya yatırıldı.