MEB Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursluluk Programı (YLSY) Bilgilendirme Toplantısı

Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Kariyer Etkinlikleri kapsamında MEB Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursluluk Programı (YLSY) Bilgilendirme toplantısı UZEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir BATI, UZEM Müdür Yardımcısı ve üniversitemiz YLSY Koordinatörü Prof. Dr. Emin KASAP, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Toplantıya başkanlık eden Prof. Dr Emin Kasap, YLSY Burs Programı hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Toplantıda ayrıca, YLSY bursiyeri olarak Amerika Birleşik Devletlerinde doktora öğrenimi gören üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü mezunu Salih Kılıç ile canlı konferans şeklinde bağlantı gerçekleştirilerek kısa bir mülakat yapıldı. Kılıç, yurtdışında özellikle Amerika’da öğrenim görmek isteyenlere yönelik önemli bilgiler vererek toplantıya katılanların burs programı ile ilgili sorularını yanıtladı.