“15 Temmuz Sonrası Siyaset ve Üniversiteler” Konferansı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Derneği (SOSKADER) iş birliği ile gerçekleştirilen “15 Temmuz Sonrası Siyaset ve Üniversiteler” konulu konferans Uzaktan Eğitim Merkezinin (UZEM) Konferans Salonu’nda yapıldı.

Konferans öncesinde tüm ses ve görüntü testlerini UZEM teknik personeli gerçekleştirdi. Konferans için asgari şartları sağlayarak gerekli tüm tedbirleri aldı. Konferansın tüm teknik detayları, sahne tasarımını, oturumun anlık takibini yerine getirip ses ve video kaydını gerçekleştiren UZEM teknik personeli, toplantının sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için gerekli tüm altyapıyı hazırladı. Yaklaşık 2 saat süren konferansta herhangi bir teknik sıkıntı yaşanmadı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın konuşmacı olduğu konferansa; Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, UZEM Müdürü ve Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali CENGİZ, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü DEMİRSOY,  UZEM Müdür Yardımcısı Prof. Dr. İzzet AKÇA, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu, SOSKADER Başkanı Doç. Dr. İbrahim Turan, İlahiyat Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Metin Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Avukat Hakan Karaduman, Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.