UZEM Kayıt İşlemleri

• image

UZEM'e Davetlisiniz

UZEM sizi bünyesinde yer alan eğitim programlarına sabırsızlıkla bekliyor.
    Detaylar için bu sayfayı kaydırın.

UZEM PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRMAK ÇOK KOLAY

Merhaba! sizi aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz. UZEM bünyesinde bulunan programlar için kayıt döneminde bulunmaktayız. Bu sayfayı UZEM programlarına kayıt olabilmeniz için size yol göstermek amacıyla hazırladık. Merak ettiğiniz her türlü soru için iletişim formunu kullanabilirsiniz. Destek ekibimiz en kısa zamanda size dönüş yapacaktır.

Evraklar
Kazananların İlanı
Eğitim ve Süreç
Her hangi bir lisans programından mezun olun* ve buradan çevrimiçi başvuru yapın. Başvuru sonucunda oluşturduğunuz formu yazdırın.
– Başvuru için ALES ve dil şartı bulunmamaktadır.
– Başvurular sadece transkript notu ile yapılmaktadır.
– *Eğitim Yönetimi programı için MEB’de 1 yıl görev yapmış olma zorunluluğu vardır.
Aşağıdaki evrakları elden veya posta yoluyla başvuru yaptığınız enstitünün öğrenci işlerine ulaştırın
– Bir önceki adımda aldığınız form
– Transkript
– Diploma
Başvurduğunuz enstitünün internet sitesinden kazananların ilanını takip edin. Başvuru yapmaya hak kazanmışsanız harç ödemenizi yapın.
Eğitime başlayın.
Eğitimler başladığı zaman UZEM internet sitesinde ders sistemi hakkında bilgiler yayınlanacaktır.

Başvuru adımları için zaman tünelini kaydırın.

Ebelik Lisans Tamamlama programına öğrenci alınmamaktadır.

Tercih ve Yerleştirme
Evraklar Teslimi
Eğitim ve Süreç
İlahiyat önlisans programından mezun olun
DGS sınavına girip puanınızı alın ve tercih döneminde UZEM İLİTAM pgoramını tercih edin.
OMÜ İlahiyat fakültesi internet sitesinden yerleştirme sonuçlarını kontrol edin.
Programa yerleştiyseniz harç ödemenizi yapıp gerekli evrakları OMÜ İlahiyat Fakültesi öğrenci işlerine teslim edin.
Gerekli evraklar;
– Önlisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi
– Nüfus cüzdanı fotokopisi
– Fotoğraf

Tercih ve Yerleştirme
Evraklar Teslimi
Eğitim ve Süreç
YGS sınavına girin. Başvurmak istediğiniz programın puan türüne göre puanınızı alın.
Sınavsız geçiş hakkınız var ise bu hakkınızı da kullanabilirsiniz. Sınavsız geçiş ile öğrenci alan bölümler hakkında ÖSYM tercih kılavuzuna bakınız.
Tercih döneminde ÖSYM Tercih Kılavuzu’ndan Uzaktan Eğitim ibaresi olan bölümleri tercih edin
Programa yerleşmeye hak kazandıysanız kayıt işlemlerine başlayın ve gerekli evrakları bağlı bulunduğunuz MYO’nun öğrenci işlerine verin.
Şahsen Başvuruda Gerekli evraklar;
– Lise diploması
– Nüfus cüzdanı fotokopisi
– Fotoğraf
Not: E-devlet kayıtlarında istenen belgeler hakkında bilgiyi kayıtlanacağınız okula sorunuz.

Detay için programlara tıklayın

Ortak Dersler ve Zorunlu Temel Dersler kapsamında verilen eğitimler OMÜ Kampüsleri içinde eğitim alan öğrencilere yönelik derslerdir ve bu derslere kayıt ile ilgili bilgilendirmeler ders kaydı döneminde yapılmaktadır.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavı her eğitim döneminde 1 kere yapılmaktadır ve OMÜ Uluslar Arası İlişkiler Birimi tarafından koordine edilmektedir. Detaylar için UİB internet sitesine bakabilirsiniz.

Pedagojik Formasyon eğitimi OMÜ Eğitim Fakültesi tarafından koordine edilmektedir. Eğitim Fakültesi programı kendisi yürütmektedir. Detaylar için OMÜ Eğitim Fakültesi internet sitesine bakabilirsiniz. Bu program tekrar UZEM altyapısı ile verilirse UZEM internet sayfasından duyuru yapılacaktır.