UZEM Ortak Dersler Yaz Okulu Duyurusu

Sevgili öğrenciler,

Yaz Okulundan almış olduğunuz Türk Dili I-II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, İngilizce I-II ve İş Sağlığı ve Güvenliği I-II derslerinizi 13 Temmuz’dan itibaren eders.omu.edu.tr  adresinden takip edebilirsiniz.

Derslerinizi eders.omu.edu.tr   portalından takip edebilmek için sisteme kendi kullanıcı bilgilerinizle girmeniz gerekmektedir.

Kullanıcı adınız: Öğrenci numaranız
Şifreniz: TC Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve büyük harflerle isminizin ilk üç harfi şeklindedir.

SINAVLAR Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri
Ara sınav 04.08.2020 08:00-18:00 classroom.google.com
Final 24.08.2020 08:00-18:00 classroom.google.com

NOT: Her bir dersin sınavı 30 dakika sürecektir. Sınav oturumlarınızı classroom.google.com üzerinden öğrenebilirsiniz. Classroom sistemine giriş için üniversitemizin web sayfasında ilan edilen adımları takip ediniz. https://evdekal.omu.edu.tr/students/faqs/