UZEM Online Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz;

28-29 Mart ve 04-05 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan ara sınavlara “Corona Virüs” tedbirlerinden dolayı yoğun mesai yapmak zorunda olduğundan katılamayan ve bu süreç içerisinde online dersleri takip edemeyen “sağlık sektöründe çalışan” öğrencilerimizin 03 Nisan 2020 mesai bitimine kadar durumlarını izah eden bir dilekçe ve sağlık sektöründe çalıştıklarına dair belgeyi irtibat@uzem.omu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sağlık sektöründe çalışan ve bu durumlarını belgeleyen öğrencilerimiz için ileri bir tarihte mazeret sınavı yapılacaktır. Mazeret sınavlarının takvimi web sayfamızdan duyurulacaktır.

Not: Bu sınavlar UZEM’e kayıtlı öğrencilere ait sınavlardır, Ortak Dersler ya da OMÜ Classroom uygulamaları ile ilgili değildir.