Sağlık Yönetimi Ders Seçimi ve Açılacak Olan Dersler

Sağlık Yönetimi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programına yeni kayıt yaptıran öğrencilerin alması gereken dersler

DERSİN KODU DERSİN ADI T U K DERSİ VERECEK ÖĞRETİM ÜYESİ
SKYU 501 Sağlık Kurumları İşletmeciliği 3 0 3 Prof.Dr.Elif DİKMETAŞ YARDAN
SKYU 525 Sağlık Yönetim Uygulamaları I 1 6 4 Prof.Dr.Elif DİKMETAŞ YARDAN
SKYU 506 Sağlık Politikaları 3 0 3 Prof.Dr.Türker YARDAN
SKYU 511 Sağlık Hukuku 3 0 3 Doç. Dr. Polat TUNÇER
SKYU 505 Sağlık Hizmetlerinde Araştırma ve İstatistiksel Yöntemler 3 0 3 Prof. Dr. A. Tevfik SÜNTER

DÖNEM KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

II. Dönem ders kaydı yaptıracak olan öğrenciler, öncelikle alttan dersi varsa alttan dersini alacaktır. Daha sonra aşağıdaki derslerden alabilecektir. Bir dönemde alabileceği ders sayısı en fazla 5 adettir. Toplam derslerine ek olarak, öğrenci istediği takdirde bu dönem dönem projesi dersini de alabilir.

DERSİN KODU DERSİN ADI T U K DERSİ VERECEK ÖĞRETİM ÜYESİ
SKYU 504 Sağlık Kurumlarında İnsan Kaynakları Yönetimi 3 0 3 Dr.Öğr.Üyesi Nurcan COŞKUN US
SKYU 526 Sağlık Yönetim Uygulamaları II 1 6 4 Prof.Dr.Elif DİKMETAŞ YARDAN
SKYU  508 Sağlık Kurumlarında Etik 3 0 3 Prof.Dr.A. Tevfik SÜNTER
SKYU 512 Sağlık Kurumlarında Kalite ve Performans Yönetimi 3 0 3 Prof. Dr. Türker YARDAN
SKYU 510 Sağlık Ekonomisi 3 0 3 Dr. Öğr.Üyesi Gülpembe OĞUZHAN
Dönem Projesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında “Dönem Projesi” kodlamak isteyip sistemsel aksaklıklar nedeniyle kodlayamayan öğrencilerin Ondokuz Mayıs Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün sayfasında “Formlar” kısmında yer alan “Ders Kayıt Formu”nu doldurarak ıslak imzalı şekilde Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlilerine (Arş. Gör. Birgül YABANA KİREMİT, Arş. Gör. Gizem Zevde AYDIN, Arş.Gör. Hasan Fehmi DEMİRCİ) 05 Ekim 2020 Pazartesi  gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Pazartesi  günü ilgili kişilere ulaşması kaydıyla posta yolu ile de form gönderilebilir.

Posta yolu ile form gönderecek öğrenciler için adres bilgisi:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Giriş Kat. Atakum/SAMSUN
Posta Kodu: 55139
Telefon: 0362 312 1919

III. DÖNEM KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER

III. Dönem ders kaydı olacak öğrenciler, dönem projesi ve alttan dersi varsa  alttan dersini de alacaktır.