2018 – 2019 Önlisans Programlarımıza Yerleşen Adaylar İçin Kayıt İşlemleri

Merhabalar,

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde üniversitemiz uzaktan eğitim önlisans programlarını tercih ederek bu programlara yerleştirilen öğrencilerimizi öncelikle tebrik eder, kayıt süreci ve diğer konular ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere hazırlamış olduğumuz çalışmaları sizinle paylaşmak isteriz. UZEM personeli bu süreçte sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Türkiye’nin her İl’inden öğrencisi bulunan UZEM ailesine hoşgeldiniz.

Kayıt işlemleri hem e-devlet üzerinden hem de şahsen başvuru şeklinde yapılabilmektedir.

E-Devlet sistemi üzerinden kayıt olan adaylar ücret yatırma işlemleri için gerekli olan öğrenci numaralarını e-devlet sistemi üzerinden kayıtlarını gerçekleştirdikten sonra alabilirler.

OMÜ UZEM Kayıt Rehberi için  tıklayınız

Aşağıdaki rehberler 2018 YGS sınavına girip ilgili puan türünden yeterli puanı alıp ya da direk geçiş yoluyla aşağıdaki bölümleri tercih edip yerleşen adaylar için hazırlanmıştır.

UZEM Önlisans Bölümleri (Bölüm Hakkında Bilgi İçin Linklere Tıklayınız):

• Posta Hizmetleri
  • Medya ve İletişim
  • Çocuk Gelişimi
  • Bilgisayar Programcılığı
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri
  • İnternet ve Ağ Teknolojileri
  • Büro Yönetimi ve Yönetici Asist.
  • İşletme Yönetimi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği

UZEM Program Kayıtları ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa bize mail atabilir  ya da destek talebi  oluşturabilirsiniz.