Hakkımızda

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi eğitim dünyasının fırsatlarla dolu kapılarını sizler için aralıyor! “En değerli yatırım, insana yapılan yatırımdır” prensibiyle, yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Faaliyetlerine 2009 yılında başlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜ-UZEM), çağdaş bilgi iletişim teknolojilerinin yardımıyla verimli ve etkin bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturarak, çalışan kişileri, günümüzün ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanmış programlarla destekleyerek meslek hayatlarındaki etkinliklerini artırmayı hedeflemektedir.

OMÜ-UZEM Öğrenci Merkezli eğitim felsefesini benimseyerek, tüm eğitim sürecini paydaşlarının geri bildirimlerine göre yeniden dizayn ederek sürdürmektedir. OMÜ-UZEM, aynı zamanda bilimsel ve teknolojik araştırmalar yaparak ilgili akademik ya da idari birimlere destek sağlama ve uluslararası düzeyde üniversiteler arasında henüz istenen düzeye ulaşmamış olan işbirliğini artırma konularında da çaba sarf etmektedir.

Sayın UZEM anlasakta anlamasakta bize bir emek harcadınız her şey için teşekkürler.. hakkınızı helal edin.

S. Özdemir

UZEM Öğrencisi

Sayın Uzem ekibi bu güne kadar her konuda bize destek olup yanımızda oldunuz. Her şey için teşekkürler.

H. Özdemir

UZEM Öğrencisi

Bizlerin iyiliği için çaba sarfetmeniz gerçekten çok güzel bizlerin moralini düzeltiyor.

N. Alper

UZEM Öğrencisi

Değerli UZEM çalışanları; sizlere, dersleri hazırlayan hocalarıma ve bu eğitimde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sizlere çalışma hayatınızda başarılar diliyor sağlıklı günler diliyorum. Tekrar çok teşekkürler.

O. Uslu

UZEM Öğrencisi

Merhaba herkese günaydınlar, bu uzun serüvende emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür eder bundan sonraki hayatlarınızda başarılar dilerim saygılarımla.

C. Eren

UZEM Öğrencisi

Öncelikle UZEM ekibinde emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç bilerek bizler için yaptığını her türlü fedakarlık ve özverinin farkında olduğumu kendi adıma söylemeden geçemeyeceğim. Tüm UZEM ekibine sonsuz teşekkürler.

M. Şahin

UZEM Öğrencisi

Sayın üniversite mensupları tüm emekleriniz için teşekkür ederim.

Y. Karabina

UZEM Öğrencisi

Sağolun. Bütün emekleriniz için teşekkürler.

G. Uçar

UZEM Öğrencisi

0
Kişiye Eğitim, Sınav veya Sertifika
0
Eğitim/Sertifika
0
Çalışan Personel
0
İçerik
  • Bu sayfa size yardımcı oldu mu?
  • Evet   Hayır