Eğitim Portalı

Eğitim Portalını Buradan Açın

Sisteme Giriş Notları

Eğitim Portalına giriş yapabilmeniz için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’ne bağlı bir eğitim programında öğrenci olmanız gerekmektedir. Sisteme kayıtlı bir öğrenci iseniz şifre ve kullanıcı adınız aşağıdaki gibidir:

Kullanıcı Adı: Yüksek lisans, lisans tamamlama, ön lisans ve sertifika programları öğrenciyseniz öğrenci numaranız, bunlar dışında kalan bir programda iseniz T.C. numaranızdır.

Şifre: TC Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve büyük harflerle (boşluk bırakmadan) isminizin ilk 3 harfidir.

Örneğin: T.C Kimlik Numaranız 14894378219 adınız da ÇİĞDEM olsun; bu durumda ders sistemine girebilmek için şifreniz 148943ÇİĞ şeklinde olacaktır.

Öğretim Üyelerinin Portala giriş bilgileri dönem başlarında SMS ile bildirilmektedir.