UZEM YÖS Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası İlişkiler Birimi ve UZEM’in iş birliğinde, UZEM Konferans Salonu’nda düzenlenen “Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı (YÖS) Çalıştayı”nda Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen davetlilerle birlikte sınav sistemi ve neden olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerileri tartışıldı.

30 farklı üniversiteden davetlinin katıldığı çalıştayda; Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Komitesi üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, OMÜ UZEM Müdürü Prof. Dr. İzzet Akça, ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Çetinkaya ve akademisyenler de hazır bulundu.

Haberin Devamı için tıklayınız

Fotoğraflar: Can Murat Demir