Kaliteden Ödün Vermeden Yolumuza Devam Ediyoruz!

Üniversitemiz bünyesinde devam eden kalite kontrol ve geliştirmeleri sürecinde yapılan toplantılar sürüyor.

Toplantıların UZEM ayağında merkez Müdürü Prof. Dr. İzzet AKÇA kalite geliştirme süreçleri hakkında UZEM çalışanlarına “Mavi Salon”da bilgi verdi. AKÇA, Üniversite birimlerinin birbiriyle etkileşimli olarak çalışması gerektiği üzerinde durarak, kalite çıtasını ancak böyle şeffaf ve sürdürülebilir bir ortamda yükseltebileceklerini belirtti.

UZEM personelinin gerek kalite yükseltme çalışmaları gerekse OMÜ markasının daha da prestijli hale gelmesi için üzerine düşeni fazlasıyla yapacağından emin olduğunu dile getiren AKÇA, toplantının sonunda yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve OMÜ çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.