UZEM Akademi 2016 | Hakkında

    [tabitem]
    code

    Bu Kamptan Neler Bekleyebiliriz?

    Yazılım kampı teknoloji dünyasına ilgi duyan meraklıları bir araya toplamayı amaçladığımız bir etkinliktir. Böyle bir etkinliğin eğitimden çok daha fazlası olduğuna inanıyoruz.

    UZEM Yazılım Kampı’nın bu yıl ikincisini düzenledik. Bu kampı eğitim ve yazılım dünyasına katkıda bulunacak bir sorumluluk projesi olarak görmekteyiz.

    UZEM Yazılım Kampı’na katılan kişiler birebir çalışanlarla etkileşim halinde olarak işi yerinde öğrenme imkanına sahiptir.
    [/tabitem]
    [tabitem]

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde iletişim ve bilgi teknolojilerine dayalı öğretim faaliyetlerinin verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak

    Uzaktan eğitim ile ilgili araştırma-geliştirme ve uygulama çalışmaları yapmak. UZEM eğitimde modern iletişim ve bilgi teknolojilerinden yararlanmayı mümkün kılmakta, örgün eğitim modelinde çeşitli sebeplerle yararlanılamayan metot ve yöntemlerin eğitimde kullanılmasını sağlar.

    Uzaktan eğitim sistemlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak
    [/tabitem]
    [tabitem]

    UZEM Sistem Yönetimi Birimi olarak hayatımızı yazılımla geçirmekten keyif alan bir ekibiz! Bulunduğumuz sektörde de kaliteli iş yapmak için yazılımcıların sürekli kendilerini geliştirmesi gerektiğine inanıyoruz.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren merkezimiz; kuruluşundan bu yana işini severek yapan ekibiyle dünyada ulaşabildiği her noktaya ulaştı ve eğitim imkanı sundu. Birçok farklı branşta sertifika ve eğitimler verdi. Kısa bir zaman diliminde uzaktan eğitimde bir marka haline geldi.

    Ekibimizi büyüterek gelişen teknoloji ışığında daha büyük ve daha güzel projelere imza atmayı hedefledik.
    [/tabitem]

    • Bu sayfa size yardımcı oldu mu?
    • Evet   Hayır