Uzaktan Eğitim Merkezinde Balkan Öğrencilerle Rektörümüz Biraraya Geldi

Samsun Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Derneği’nin düzenlediği “Uluslararası Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Kongresi” için Samsun’a gelen Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Bulgaristan Dost Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yüsein ve Yunanistan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırma Derneği Başkanı Salih Meriç ve yönetim kurulundan oluşan heyetin yanı sıra OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı da eşlik etti.

Ziyaretin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezine gelen heyete UZEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali CENGİZ, OMÜ Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Rıdvan KIZILKAYA da eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç öğrencilerin şikayetlerini dinleyerek, çözüm önerlierini dile gitirerek her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

UZEM Turuncu Salonda gerçekleşen buluşmaya Balkan öğrencilerin rağbeti yüksekti.

IMG_1189 IMG_1191 IMG_1196 IMG_1201 IMG_1202