Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdik!

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye genelinde 70 üniversitede ve Türkiye dışı pek çok merkezde Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça dillerinde, 18 Mayıs 2013 tarihinde YÖS (Uluslararası Öğrenci Giriş) sınavını gerçekleştirdik.

UZEM ve Uluslararası İlişkiler Birimi ile ortak koordine edilen YÖS,  (Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı), Türkiye dışında 16 ülke, 22 merkezde her ülkenin yerel saati ile saat 10.00’da İngilizce, Rusça ve Arapça dillerinde, gerçekleştirildi.