Ortak Ders Vize Sınavlarını Gerçekleştirdik

2015-2016 Güz Dönemine ait Ortak Dersler (Atatürk İlke ve İnkılapları, Türk Dili, İngilizce) vize sınavlarını başarıyla gerçekleştirdik. Ortak Dersleri UZEM üzerinden alan kampüs içi ve kampüs dışı yaklaşık 12000 öğrenciye vize sınavı yaptık.

Sınav öncesi ve sınav sonrası tüm ölçme değerlendirme faaliyetlerini başarıyla tamamlayan UZEM ekibi kampüsiçi sınav uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

Sınavın tüm hazırlıkları A’dan Z’ye UZEM tarafından yapılarak sınavda görev alan personele yapılan ödeme işlemleri de UZEM bünyesinde geliştirilen Ödeme Sistemi Yazılımı ile gerçekleştirildi. Ayrıca sınav esnasında çözüm masaları oluşturularak her binada UZEM personeli öğrencilere yardımcı olmak için hazır bekledi.