OMÜ Tanıtım Günlerinde UZEM Rüzgarı Esti

Bu yıl 12’incisi düzenlenen “OMÜ Tanıtım Günü” etkinliklerine UZEM ekibi tam kadro katıldı.

6 Mayıs Cuma günü gerçekleşen etkinliklere ilgi büyüktü, UZEM standımıza gelen veli ve aday öğrenciler, OMÜ akademik birimlerini ve merkezimizi tanıma fırsatı buldu. İçerik Geliştirme ve Öğrenci İşleri Ekibinin katıldığı standımıza ilgi büyüktü. standımızı yüzlerce öğrenci adayı ziyaret etti.

UZEM standını ziyaret eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ekibimize iyi dileklerde bulunarak UZEM’in yaptığı çalışmaların OMÜ için çok önemli olduğunu belirtip, ekibimizi tebrik etti. OMÜ öğrencilerinin ve toplulukların düzenlediği  müzik, spor ve çeşitli etkinlikler ilgi topladı. Etkinliğin sonunda tüm öğrenci adayları toplu olarak halay çekti.

Processed with MOLDIVIMG_3008 IMG_3010 IMG_3012 IMG_3013