Kalite Geliştirme ve Stratejik Yönetim Çalışmaları Sürüyor

Üniversitemiz faaliyetlerinde kalite kültürünün yaygınlaştırılması ve kalitenin artırılması ile alakalı toplantılar sürüyor.

Kalite Geliştirme ve Stratejik Yönetim çalışmaları kapsamında Yrd. Doç. Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ UZEM Konferans Salonunda seminer verdi. Kalite Geliştirme ve Stratejik Yönetim çalışmaları kapsamında Yrd. Doç. Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ UZEM Konferans Salonunda seminer verdi. OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında yapılan toplantıya birçok idari personel ve anabilim dalı başkanı katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ, Sakarya Üniversitesi olarak kalite anlamında hangi çalışmaları yürüttükleri, teknik altyapıda yaptıkları değişimleri ve kalite uygulamalarının yazılım ve personel istihdamı tarafında gerekli olan mevzuat değişiklikleri hakkında bilgi verdi. CEYHAN, Sakarya Üniversitesiyle OMÜ UZEM’in kuruluş yıllarında yakın bir ilişki içinde olduklarını ve Sakarya Üniversitesinin Kalite tarafında yaptığı çalışmaları da ilgiyle izlediklerini belirtti.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda CEYHAN ve KAHVECİ kişisel tecrübelerinden bahsederek kalite geliştirme sürecinde karşılaşılacak sorunlar ve çözüm önerileri üstünde durdular. Karşılıklı olarak yardım ve desteğe hazır olduklarını belirtiler. Katılımcıların sorularını yanıtlayan KAHVECİ, kalite çalışmalarının akademik ve idari personele hangi iş yüklerini getirdiği, özellikle öğrenci işlerinin öğrenci memnuniyeti hususunda dikkat etmesi gereken noktalardan bahsetti.

Toplantının sonunda yardım ve destek sözünü alan CEYHAN, Kalite çalışmaları bakımından Sakarya Üniversitesinin katettiği yolu önemsediklerini ve örnek alınması gerektiğini belirterek, KAHVECİ’ye UZEM hediye paketini sundu.