İstatistik Biliminin Uzman İsimleri UZEM’de Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü ve Uzaktan Eğitim Merkezi’nin (UZEM) iş birliğinde düzenlenen COSTAS 2017 (International Conference on Computational and Statistical Methods in Applied Sciences) konulu uluslararası konferans, UZEM Konferans Salonu’nda başladı.

İngiltere’nin Salford Üniversitesinden Prof. Dr. David Percy’nin, Kanada’nın McMaster Üniversitesinden Narayanaswarmy Balakrishnan’ın ve emekli OMÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Bek’in davetli konuşmacı olarak katıldığı konferansa; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, çeşitli fakülte dekanları, akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler katıldı.

Haberin Devamı için tıklayınız

Fotoğraflar: Can Murat Demir