İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA
 E-posta: ilitam@omu.edu.tr     İlahiyat Fakültesi     Yrd. Doç. Dr. Hasan ATSIZ (Dahili: 6103)

Değerli öğrencilerimiz, Öğrenim Ücreti ve Uzaktan Öğretim Materyal Ücreti Halkbank şubeleri tarafından öğrenci numaranız ile tahsil edilecektir.

Tahsil edilecek tutarın Halkbank haricinde diğer bankalara yatırılmaması gerekmektedir. Diğer bankalara yapılan ödemelerden UZEM sorumlu değildir. Olağanüstü durumlar haricinde ödemelerde EFT ve Havale yoluyla tahsilat yapılmayacaktır.

Taksit Ödeme Tarihi Tutar
Öğrenim Ücreti ve UÖ Materyal Ücreti 1. Taksit 14 Ağustos – 05 Eylül 2017 513,50 TL + 250,00 TL
Öğrenim Ücreti ve UÖ Materyal Ücreti 2. Taksit 22 Ocak – 05 Şubat 2018 513,50 TL + 250,00 TL

*Öğrenim Ücreti, takip eden eğitim öğretim yılı başlamadan önce Bakanlar Kurulu tarafından belirlenir. Belirlenen ücret, ilgili ödeme takviminde güncellenir.

Bu tarih aralığına ait olay yoktur.

Tümünü gör...