Hakkımızda

Çalışma hayatına etkin katıldıkları için mekân ve zaman sınırlılığı yüzünden eğitim ihtiyaçlarını gideremeyen kişileri hedeflerine ulaştırmak amacıyla, her türlü çağdaş bilgi teknolojisini etkin kullanarak; bireylerin mesleki bilgi ve beceri düzeylerini yükselterek verimliliklerini artırmak, sürekli değişen koşullara uyum yeteneklerini geliştirmek ve yeni eğitim programları üreterek insan kaynağının etkinliğini artırmak.

Çağdaş bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak eğitim ve öğretimin etkinliğini artıran, hayat boyu öğrenimin önemini kavramış, kişilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinmiş, sürdürülebilir eğitim sistemine sahip, yeniliklere açık, katılımcı, ulusal düzeyde rekabet edebilir, uluslar arası işbirliğine açık, lider bir merkez olmaktır.

Verimlilik, Özgünlük, Yenilikçilik, Katılımcılık, Şeffaflık, Güvenilirlik ve Rekabetçilik

İDARİ İŞLER BİRİMİ

İdari işlemler, taşınır kontrol, ödeme ve satın alma yapar.

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ

Tüm sınav organizasyonlarını koordine eder.

ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ

Harç, kayıtlanma, mezuniyet işlemlerini yapar.

İÇERİK GELİŞTİRME BİRİMİ

Ders materyallerinin hazırlanma ve sunulma işlemlerini yapar.

HALKLA İLİŞKİLER VE DESTEK

Tanıtım, sosyal medya ve yazışmaları koordine eder

GRAFİK TASARIM BİRİMİ

Tanıtım, sosyal medya ve bazı ders materyali şablonlarını tasarlar.

SİSTEM YÖNETİM BİRİMİ

Sunucular, otomasyon yazılımları, yazılım ihtiyaçları ve internet sitesi ile ilgilenir.

Kişiye Eğitim, Sınav veya Sertifika
Eğitim Programı
Sizin İçin Çalışan Personel
Ders Materyali
Sayın UZEM anlasakta anlamasakta bize bir emek harcadınız herşey için teşekkürler.. hakkınızı helal edin.

S. Özdemir

UZEM Öğrencisi

Sayın Uzem ekibi bu güne kadar her konuda bize destek olup yanımızda oldunuz. Herşey için teşekkürler.

H. Özdemir

UZEM Öğrencisi

Bizlerin iyiliği için çaba sarfetmeniz gerçekten çok güzel bizlerin moralini düzeltiyor.

N. Alper

UZEM Öğrencisi

Değerli UZEM çalışanları; sizlere, dersleri hazırlayan hocalarıma ve bu eğitimde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sizlere çalışma hayatınızda başarılar diliyor sağlıklı günler diliyorum. Tekrar çok teşekkürler.

O. Uslu

UZEM Öğrencisi

Merhaba herkese günaydınlar, bu uzun serüvende emeği geçen herkese canı gönulden teşekkür eder bundan sonraki hayatlarınızda başarılar dilerim saygılarımla.

C. Eren

UZEM Öğrencisi

Öncelikle UZEM ekibinde emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç bilerek bizler için yaptığını her türlü fedakarlık ve özverinin farkında olduğumu kendi adıma söylemeden geçemeyeceğim. Tüm UZEM ekibine sonsuz teşekkürler.

M. Şahin

UZEM Öğrencisi

Sayın üniversite mensupları tüm emekleriniz için teşekkür ederim.

Y. Karabina

UZEM Öğrencisi

Sağolun. Bütüm emekleriniz için teşekkürler.

G. Uçar

UZEM Öğrencisi

Üniversitemiz Birimleri tarafından sunulan hizmetlere ilişkin Kamu Hizmetleri Standartları sayfasına gitmek için tıklayınız