Online Sınav Yardım Sayfası

Öğrencilerimizin online vize sınav öncesi teknik sıkıntı yaşamamaları adına aşağıdaki yardım videosunu izlemeleri ve sınav kılavuzuna göz atmaları kendileri açısından iyi olacaktır.

SINAV SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ (Sınav saati geldiğinde giriş yapınız, aksi takdirde soruları göremezsiniz)

Sisteme Giriş İçin;
UZEM Öğrenci Otomasyonu’na giriş yapabilmeniz için UZEM programlarına kayıtlı bir öğrenci olmanız gerekmektedir. Eğer sisteme kayıtlı bir öğrenci iseniz sisteme şu şekilde giriş yapabilirsiniz;

Öğrenci No: Bu alana bağlı bulunduğunuz enstitü, fakülte, yüksekokul tarafından size verilen öğrenci numaranızı yazmanız gerekmektedir.
Parola: T.C. Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve adınızın ilk 3 büyük harfinin birleşiminden oluşan parolanızdır.

Bilgilerinizin doğruluğundan eminseniz ve halen sisteme giriş sorunları yaşıyorsanız
irtibat@uzem.omu.edu.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0362 457 8936 numaralı telefondan dahili 8014′e bağlanabilirsiniz.

TÜM PROGRAMLARA AİT ONLINE SINAV TAKVİMİ

Online Sınav Yardım Kılavuzu ve ilgili Yardım Videosu için tıklayınız.

Online sınavlarınızda başarılar diliyoruz.

İlgili Yazılar
İlgili Yazı Bulunamadı