Deneme Sınavı Duyurusu

Öğrencilerimizin UZEM Online Sınav Sistemi işleyişi hakkında daha fazla bilgilenmeleri için 31 Ekim 2014 Saat: 14:00 – 14:30 arasında deneme sınavı düzenlenecektir.

SINAV SİSTEMİNE GİRİŞ (Sınav saati geldiğinde giriş yapınız, aksi takdirde soruları göremezsiniz)

Öğrencilerimizin vize sınavlarında yaşanabilecek teknik sıkıntıları asgari düzeye çekebilmeleri açısından bu sınav önem arz etmektedir.

Ayrıca öğrencilerimizin online vize sınav öncesi teknik sıkıntı yaşamamaları adına aşağıdaki yardım videosunu izlemeleri ve sınav kılavuzuna göz atmaları kendileri açısından iyi olacaktır.

Online Sınav Yardım Kılavuzu ve ilgili yardım videosu için tıklayınız.

Online deneme sınavına giriş yapamayan sorun yaşayan öğrencilerimizin
Ad-Soyad, Öğrenci No, Program Bilgisi ve sorunlarını ayrıntılı şekilde yazarak irtibat@uzem.omu.edu.tr adresine mail olarak ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgili Yazılar
İlgili Yazı Bulunamadı