Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Kaç tane dersim var?

Toplamda 14 teorik ders görülecektir. Bu teorik dersler kendi içlerinde konulara ayrılmaktadır. (Örneğin “Yasalar Yönetmelik Etik” dersi toplamda 12 konudan oluşmaktadır gibi)

Ne kadar eğitim alacağım?

Dersler toplamda 265 saat sürmektedir. Derslere katılım zorunludur. Olabildiğince ders sisteme giriş yapılması öğrencilerimizin yararına olacaktır.

Yeni dersler ne zaman sisteme atılır?

Yeni dersler her hafta Pazartesi günü yayına açılacaktır. Sınav gününe kadar bütün (eski ) dersler yayında kalacaktır. (Derslerin yayınlanma sırası şu an için belirtildiği gibi olacaktır. Ancak ders tarih ve yerlerinde değişiklikler olabilir. Tarihleri güncel olarak takip etmeniz gerekmektedir.)

Staj nasıl olacak?

Pratik eğitim ile ilgili olarak formları yayınladık, ayrıntılı bilgi için İl Sağlık Müdürlükleriyle görüşmeniz gerekmektedir. Stajlarla ilgili birim olmadığımız için lütfen UZEM’ i aramayınız.

Ne kadar devamsızlık hakkım var bu bilgiye nereden ulaşabilirim?

Bu bilgiler Bakanlık ve UZEM arasında ve istenildiğinde paylaşılacaktır. Profilinizde yer alan derslere devam bilgileri için UZEM’i aramanıza gerek yoktur.

Önemli not: Eczacı Tekn. sertifikasyon öğrencileri sinav.omu.edu.tr adresine yani sınav sistemine giriş yapamazlar, şu an sadece eğitim portalına giriş yapabilmektedirler.

İlgili Yazılar
İlgili Yazı Bulunamadı